ТитаниUA: рівний-рівному

Підтримка, взаємодопомога й співпраця – про це масштабний проєкт ТитаниUA, який згуртовує та надихає.

Ініціатором проєкту став голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Це починання – на часі, бо для тих і про тих, хто боронить рідну землю, захищає її незалежність та суверенітет.

Амбасадорами  ТитаниUA  є Захисники, хто пройшов пекло війни, вони працюватимуть із побратимами і їхніми родинами, дітьми. Як зазначають організатори: задача – надихнути героїв не здаватися та рухатися вперед, прищепити суспільству шанобливе ставлення до демобілізованих - героїв.

Проєкт вже об’єднав сотні людей у єдиному прагненні: допомогти українським воїнам та їхнім родинам адаптуватися у мирному житті. Це не лише медична, фізична та спортивна реабілітації, а й освітні програми, ініціативи з соціалізації ветеранів, навчання, працевлаштування, відкриття ветеранського підприємництва, ветеранського бізнесу. У цьому важливим є досвід захисників, котрі вже пройшли цей непростий шлях і готові поділитися власними історіями з побратимами. Їм допомагатимуть волонтери, психологи, громадські діячі, медики та педагоги. До роботи з «титанами» залучили й Всеукраїнську програму ментального здоровʼя «Ти як?», допомагатиме і путівник «Піксель».

Проєкт вже у дії, як зазначив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак, ТитаниUA – це про нові можливості для захисників та їхнє відновлення, аби знати і розуміти нагальні потреби Героїв.

Прес-служба міського голови.