Зустрічають Великдень творчими ініціативами

Світле Христове Воскресіння для мистецьких закладів культури  та освітніх осередків час, коли у творчості можна передати особливий настрій свята, яке дарує надію й любов. Віру у перемогу добра!

Сьогодні, у час війни, ці слова набувають особливого сенсу, бо Україна бореться з силами зла заради мирного майбуття.

Саме про добро, про мир і щастя були роботи вихованців художнього відділу Школи мистецтв. Цього разу юні художники, переможці конкурсів всіх рівнів, обрали центральною темою Великдень. Разом з викладачами створили справжню святкову майстерню під відкритим небом. На папері і не тільки, народжувалися малюнки, де переважали кольори сонця й неба. Вкладали у роботи думки про мир, про перемогу рідної України.

Такими ж помислами були освітлені й виступи юних музикантів, учнів Школи мистецтв та Дитячої музичної школи, котрі підготували онлайн-концерт з незмінним хештегом - #ПокровУкраїнапонадусе.

До Великоднього марафону добра долучилися і заклади освіти, які провели майстер-класи та волонтерські ініціативи. Діти вивчали традиції свого краю, відображаючи національні символи у поробках та малюнках. Підписували роботи побажаннями, щоб цей світлий день зійшов на рідну землю добром та щастям.

Прес-служба міського голови.