Покровчанка Неллі Чуканівська виборола перемоги на Міжнародному турнірі

На Міжнародному турнірі зі стрибків у воду серед юніорів «20th Easter Zagreb diving meeting», що відбувся у столиці Хорватії 21-24 березня, змагались понад 100 спортсменів від 8 до 18 років з Болгарії, Хорватії, Чехії, Угорщини, Словакії та України. Загребський клуб зі стрибків у воду «Medvedchak» у 75-ту річницю своєї роботи провів ювілейний, 20-й турнір.

У складі команди України в змаганнях брала участь покровчанка Неллі Чуканівська та українські спортсмени-юніори Дмитро Вишиванов та Владислав Данилевський.

Серед спортсменів дівчат 16-18 років Неллі виборола «золото» на 3-метровому трампліні та «срібло» на 1-метровому трампліні.

Про це повідомляє відділення Національного олімпійського комітету України в Дніпропетровській області.

«Були достойні суперники, – розповідає старший тренер української команди Олег Вишиванов. – В дуже наполегливій боротьбі і Неллі, і Дмитро показали свої кращі стрибки й завоювали золоті медалі у своїх вікових групах. І дуже важливо для України, що обидва «золота» юніори завоювали в олімпійській дисципліні – на 3-метровому трампліні!».

«На 1-метрових трамплінах Неллі та Дмитро також боролися, але, на жаль, трохи поступилися хорватським спортсменам – членам національної збірної команди. Пишаюсь нашими юніорами!», – додала тренерка команди Ольга Савчук.

Щиро вітаємо спортсменів та тренерів з гарними результатами!

Прес-служба міського голови.