Всi новини, сторінка 3

21 03

Сьогодні день, який присвячений підтримці та приверненню уваги до проблем людей з синдромом Дауна. Цього дня у світі проходить флешмоб lots of socks - люди вдягають шкарпетки з різними кольорами та візерунками, щоб відчути, як це - бути не як усі та привертати увагу. На підтримку вихованців з цією генетичною особливістю, різнокольорові шкарпетки одягли й у міському інклюзиво - ресурсному центрі, де пройшло відкрите корекційне заняття “Сонячні промінчики”.


19 03

Покровчани продовжують здобувати нові знання, брати участь у конкурсах та перемагати. Наставники всіляко підтримують їх у цьому - навчають, допомагають долати труднощі, мотивують до руху вперед.


18 03

Разом з тисячами випускників із України та за її межами, майбутні абітурієнти з Покрова готуються до одного з найважливіших етапів шкільного життя - Національного мультипредметного тесту. Його результати потрібні для вступу на всі спеціальності, як на бюджет, так і контракт.


13 03

З 8 по 10 березня автомоделісти Будинку творчості дітей та юнацтва боролись за лідерство у Всеукраїнських відкритих змаганнях з кордових автомоделей у приміщенні, які проводилися для учнівської молоді у м. Луцьк. Покровчани представляли не лише місто, а й Дніпропетровщину.


09 03

Сьогодні Покров разом з усією Україною відзначає 210 річницю від дня народження найбільш знакового та шанованого поета, мислителя, художника - Тараса Григоровича Шевченка.


07 03

Творча юнь Покрова долучається до різноманітних конкурсів, аби збагачувати свій досвід, розвиватися та проявляти себе. Організатори мистецьких заходів, у свою чергу, мотивують та підтримують обдарованих дітей.


29 02

Школярі Покрова здобувають актуальні знання в галузі інформаційних технологій, що на сьогодні мають велику профорієнтаційну цінність. Про творче зростання поціновувачів сучасних дисциплін свідчать здобутки та перемоги.


27 02

Продовжується ІІІ етап Всеукраїнських учнівських олімпіад.


27 02

Українські випускники, які хочуть вступити до закладів вищої освіти, готуються скласти Національний мультипредметний тест. У МОН вже затвердили календарний план проведення цьогорічного МНТ. Відомо, що мультитест абітурієнти складатимуть з 14 травня до 25 червня під час основної сесії та з 11 до 19 липня - додаткової.


22 02

Креативний колектив гімназії№4 не лише веде дітей у світ знань, а й допомагає осягнути усе безмежжя творчості, відкриваючи юні таланти.