Всi новини, сторінка 7

14 09

Друга неділя вересня - важливий день для фізкультурників, спортсменів, ветеранів спорту і просто прихильників здорового способу життя. У мирний час з нагоди Дня фізкультури і спорту покровчани гучно, яскраво, видовищно демонстрували свої досягнення на різних локаціях міста, нині більшість заходів перейшли в онлайн. Від того охочих заявити про себе, не стало менше, передусім серед підростаючого покоління.


16 08

В Україні відзначили Міжнародний день молоді. Цього року вперше, разом з усім світом, святкували у серпні, а не в червні, як це було раніше.


09 08

У Покрові тривають заняття для малечі з активних видів спорту .



26 07

У Покрові цю захоплюючу гру вже не перший рік популяризує ГО «Шахи для життя», голова Валерій Косолапов. І цього разу спільно з відділом молоді та спорту виконкому, організація провела інтелектуальні двобої та цікаві заходи, аби вкотре показати всю красу однієї з найдавніших ігор світу.


20 06
20 червня 2022 р. 868 Спорт

Літо – зі спортом

Активне дозвілля – саме те, що необхідно сьогодні дітям. Розважити, допомогти відволіктися від тривожних новин – таке завдання ставили перед собою фахівці спортивних осередків міста, які спільно з відділом молоді та спорту виконкому  згуртовують малечу у цікавих заходах.


07 06

Гарні результати отримали покровчани з початком літа на міжнародному спортивному олімпі! Привід для гордості дали випускники відділень спортивної акробатики й дзюдо міської ДЮСШ ім. Дані Дідіка.


28 03

Нашій дзюдоїстці дуже хотілося, аби на арені в Афінах прозвучав гімн України. Так і сталося. У перший змагальний день юніорського Кубку Європи, який проходив у грецькій столиці, Єлизавета Литвиненко здобула золото у скарбничку української збірної.


22 02

Днями у Стамбулі завершився Чемпіонат Європи з таїландського боксу. У складі збірної команди Україну представляв покровчанин Олександр Суховільський. Весь турнірний тиждень вихованця підтримував заслужений тренер України Ігор Мациборко. В умовах високої конкуренції, коли жеребкування зводило кращих з кращими, Олександр зробив вагомий внесок у скарбничку збірної. За підсумками змагань юнак став бронзовим призером.


08 02

Турнір є важливим для спортсменів, стає перепусткою до Чемпіонату Європи. Тож Одеса зібрала найсильніших представників цього виду спорту, до числа яких вже традиційно входять покровчани.