Всi новини, сторінка 2

17 05

95-а окрема десантно-штурмова Поліська бригада ДШВ проводить набір добровольців, які прагнуть захищати свою країну та родини від російських окупантів.


16 05

З’єднані однією ідеєю, згуртовані вірою, зшиті однією ниткою, яка хрестиком виводить такі важливі слова – Україна, Перемога! У день вишиванки це особливо відчутно, бо вона головний символ нації, ще одна можливість нагадати, хто ми є у цьому світі і за що ведемо боротьбу.


16 05

Кожна дитина повинна мати сім’ю та люблячих батьків. Роль батьків для дитини надзвичайно важлива. Батьки дають дітям життя, відповідають за догляд і виховання, допомагають відчути взаємне тепло, любов. Діти повинні зростати в сім’ях рідних батьків, але коли це неможливо, то альтернативою біологічної родини можуть стати сімейні форми виховання. Важливим елементом якісного функціонування дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей є проходження батьками навчання один раз на два роки.


15 05

Телефон гарячої лінії голови облдержадміністарції


15 05

На актуальні питання, які стосуються призначення та розміру субсидії на житлово-комунальні послуги продовжує відповідати начальник Головного управління Пенсійного фонду України в Дніпропетровській області Юрій Козак.


15 05

Сьогодні вся Україна відзначає свято, яке нікого не залишає байдужим, бо присвячене воно найдорожчим – родині. Разом з усіма і Покров, де традиції роду є визначальними, закладають основу життя. З минулого року наша країна зустрічає цей день разом з усім світом, де з 1993 року 15 травня встановлене як Міжнародний день сім’ї. Символічно, що цій даті передує День матері, а разом вони складають свята, огорнуті добротою й теплом.


15 05

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 18.05.2024,19.05.2024


14 05

Анкета для опитування щодо доступності публічних послуг


13 05

У літню пору року, коли шкідливі бактерії розмножуються досить швидко, дуже легко отримати кишкові інфекції та харчові отруєння, в тому числі й ботулізм


13 05

Саме так у Покрові зустріли свято – найзворушливими й найщирішими побажаннями. Мамам адресували слова вдячності й любові. Особливі побажання – матерям наших Захисників і Захисниць, хто рятує та оберігає Україну від ворога.