ЦНАП м. Покров— державні послуги оперативно та зручно

Центр надання адміністративних послуг став надійною опорою для громади у вирішенні поточних потреб.

Впровадження нових цифрових рішень поглиблює взаємодію  населення з органами влади. Нині ЦНАП пропонує широкий спектр послуг. Це й отримання паспортів та документів, реєстрація місця проживання, оформлення дозвільних документів, податкові, соціальні, консультаційні та інші послуги. Нині їх 375, робота над збільшенням сервісів із врахуванням запитів людей — триває.

Так, за словами керівника - адміністратора Інни Клочковської , невдовзі з'явиться ще одне робоче місце для оформлення та видачі паспорта громадянина України у вигляді ID-картки та паспорта громадянина України для виїзду за кордон з безконтактним електронним носієм. Робочу станцію установлять в межах підписаного про співпрацю меморандуму з програмою USAID “Демократичне врядування у Східній України”. Цією програмою охоплено сім ЦНАПів Дніпропетровщини, серед них Покров.

ЦНАП має універсальний дизайн і доступний для усіх категорій громадян, в тому числі військових, переселенців, дітей, осіб з особливими потребами. Надаються комплексні послуги “єМалятко”, “Я-Ветеран”. Кожен мешканець може отримати необхідну консультацію, а також доступ до інформації про надані послуги та їх статус.

З початку року послугами Центру скористалося майже 8,7 тисяч осіб.

Одним з ключових пріоритетів колективу ЦНАПу є швидке, комфортне, якісне обслуговування громадян та оптимізації робочих процесів.

Прес-служба міського голови.