Всi новини

09 05

Трохи більше місяця залишилося до Національного мультипредметного тестування - 2024. Абітурієнти з Покрова активно готуються. За інформацією міського управління освіти, на проходження НМТ зареєструвалися 164 цьогорічних випускники.


03 05

Світле Христове Воскресіння для мистецьких закладів культури  та освітніх осередків час, коли у творчості можна передати особливий настрій свята, яке дарує надію й любов. Віру у перемогу добра! Сьогодні, у час війни, ці слова набувають особливого сенсу, бо Україна бореться з силами зла заради мирного майбуття.


02 05

Психологічна допомога учасникам освітнього процесу — нагальна потреба в умовах викликів військового часу. Психологи та практичні психологи закладів освіти громади допомагають піклуватися про своє ментальне здоров'я здобувачам освіти, їхнім батькам та педагогам.


02 05

Будинок творчості дітей та юнацтва Покрова став осередком для талановитих дітей. Вони розкривають свій потенціал і дивують здібностями, досягаючи вагомих результатів на різноманітних творчих конкурсах. Перемоги надихають та доводять, наскільки важливо розвивати і підтримувати творчість юних дарувань.


01 05

Залучення школярів до активного дозвілля сприяє психоемоційному розвантаженню та пропагує активний спосіб життя. Долучаючись до онлайн-марафонів, діти демонструють свою спортивну майстерність, витривалість, кмітливість, силу єдності. Разом з тим покращують свій емоційний стан та знижують рівень тривожності.


30 04

Марія Грушецька, одинадцятикласниця ліцею №2, представила на міжнародному рівні проєкт команди «План.Дій» - «Дощолов. Вода з неба там, де треба» і стала півфіналісткою Міжнародної нагороди Young Eco-Hero Awards 2024 від організації Action For Nature. Ця міжнародна премія щороку відзначає юних еко-активістів віком від 8 до 16 років, які втілили значимий для збереження довкілля проєкт. З-поміж 258-ми заявок із 33-х країн Марія представляє Україну у півфіналі конкурсу.


24 04

Школярі Покрова долучились до загальнонаціональної акції єднання та віри, що вперше відбулася в Україні за ініціативи Асоціації професіоналів довкілля (PAEW). Одинадцятикласники шкіл міста висадили на  подвір’ях навчальних закладів саджанці дерев та декоративні кущі, як символ життя, відродження та національної єдності.


23 04

Сьогодні Всеукраїнський день психолога, для фахівців нашого міста це важлива дата, адже психологічна служба Покрова пройшла славний шлях становлення,  вже давно зарекомендувала себе як спільноту спеціалістів, що працюють над загальним завданням – вчасній, кваліфікованій та дієвій допомозі дітям.


23 04

У Будинку творчості дітей та юнацтва вирує творче життя. Діти навчаються новому, вдосконалюють здобуте, натхненно втілюючи свої ідеї у різних напрямках.


18 04

26 призових місць в обласних конкурсах за напрямками STEM-освіти здобули юні покровчани впродовж двох місяців. Участь в таких конкурсах дає дітям можливість не лише перевірити свої знання і навички, а отримати новий досвід в освоєнні інноваційних технологій.