Всi новини

22 03

Мешканці громади та внутрішньо переміщені особи можуть скористатися “ПУНКТАМИ НЕЗЛАМНОСТІ” за наступними адресами:

22 03

У зв’язку з наймасштабнішою ракетною атакою російської федерації за останній час на українську енергетику, є влучання та пошкодження об’єктів генерації системи переподачі та розподілу електроенергії, у зв’язку з чим на території Покровської міської територіальної громади застосовуються стабілізаційні екстерні відключення електроенергії.

05 07

У разі  надзвичайної  ситуації на  Запорізькій  АЕС, у Покрові діятимуть 12 пунктів евакуації населення. Звертаємо увагу: евакуація населення не оголошена. Проте місто готове до будь-якого  розвитку подій на Запорізькій  АЕС, затверджено план евакуації, який у тому числі визначає місця розташування збірних евакуаційних пунктів.

02 06

Перелік захисних споруд цивільного захисту (оновлений) розташованих в межах Покровської міської територіальної громади

08 05

Сьогодні у міськвиконкомі під головуванням заступника міського голови Ганни Відяєвої пройшло засідання комісії з питань захисту прав дитини. З метою забезпечення законних прав та інтересів дітей, комісією розглянуто ряд питань. Усі питання попередньо були детально опрацьовані фахівцями служби у справах дітей міськвиконкому. За результатами засідання були прийняті компетентні рішення.


08 05

Україна приєдналася до європейської традиції і цього року вперше відзначає 8 травня як День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 -1945 році. Саме цього дня 79 років тому в Європі настали перші хвилини довгоочікуваного вистражданого миру, який наближали і українці, в тому числі наші земляки.


08 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Коротко про цей день. Перше – фронт. Бої там, де найбільш гаряче. Напрямки Покровський, Курахівський, Краматорський, Лиманський, Времівський, Купʼянський.


08 05

Дякую захисникам і захисницям, які трощать вороже залізяччя. На варті – вдень і вночі. Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


08 05

Сьогодні, у День пам'яті та перемоги, ми вшановуємо тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його, а також усіх жертв тієї війни. Внесок українського народу у перемогу над нацизмом надзвичайно вагомий. Більше семи мільйонів наших співвітчизників воювали, а українська земля була одним з основних полів битв.