Всi новини, сторінка 2

10 05

З початку війни у місті пройшло реєстрацію близько 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них більш як 3 тисячі - діти.


10 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Головне за сьогодні.


10 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - По місту ворог вдарив п'ятьма безпілотниками. Зайнялося авто, пожежу рятувальники загасили. Пошкоджені будівлі двох приватних підприємств та магазин.


10 05

ВАЖЛИВО ЗНАТИ ПРО СКАЗ


09 05

Вже вдруге ми відзначаємо цей день разом з країнами Європейського Союзу. Для українців він наповнений особливим змістом – прагненням бути єдиними в утвердженні демократичних європейських цінностей.


09 05

Трохи більше місяця залишилося до Національного мультипредметного тестування - 2024. Абітурієнти з Покрова активно готуються. За інформацією міського управління освіти, на проходження НМТ зареєструвалися 164 цьогорічних випускники.


09 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Кілька важливих речей за цей день.


09 05

У ці травневі дні усе європейське співтовариство відзначає День Європи. Це свято - знак миру та єдності на континенті. Це те, до чого ми завжди прагнули, але за що сьогодні вимушені боротися.


09 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - У Нікополі двоє загиблих та стільки ж постраждалих Ворожа артилерія обірвала життя 62-річного чоловіка та жінки 65 років. З пораненнями чоловіки – 39 та 67 років.


08 05

Вперше взяти участь у міжнародних змаганнях, стати призером і виконати норматив майстра спорту міжнародного класу - це справжній спортивний успіх, характер і наполеглива праця.