Всi новини, сторінка 2

17 05

Згідно з Указом Президента це почесне звання присвоєно Олені Волковій та Наталії Коцюбі. З найщирішими побажаннями відзнаки покровчанкам вручив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


17 05

80 років тому протягом кількох днів цілий народ було позбавлено батьківщини. З 18 по 20 травня 1944 року радянська влада виселила кримських татар з рідного Криму. Жорстоко, без жодних пояснень, поки чоловіки воювали на фронті, жінок, дітей та літніх людей загнали у товарні вагони й відвезли за тисячі кілометрів від домівки.


17 05

Центр надання адміністративних послуг став надійною опорою для громади у вирішенні поточних потреб.


17 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Сьогодні, в першій половині дня, – Харківщина. Передусім оборонні питання та захист людей.


17 05

Через постійні обстріли ворога, атаки рф, ситуація в енергосистемі  є вкрай напруженою. На Дніпропетровщині впроваджено екстрені відключення, що пов’язано зі значним навантаженням на енергетичну мережу, дефіцитом потужностей в енергосистемі. Стабілізаційні відключення електроенергії діють і у Покрові. Перевірити інформацію щодо електропостачання та ознайомитись з графіками можна за посиланням https://www.dtek-dnem.com.ua/ua/shutdowns


17 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Пошкоджений багатоквартирний будинок. Люди вціліли.


16 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Вогонь з артилерії агресор відкрив по одному з сіл Марганецької громади. Туди прилетіло півдесятка снарядів. Загиблих та поранених немає.


15 05

Телефон гарячої лінії голови облдержадміністарції


15 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Президент Володимир Зеленський у Києві зустрівся з державним секретарем Сполучених Штатів Америки Ентоні Блінкеном.


15 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Минулося. Загиблих та постраждалих немає.