Всi новини, сторінка 4

09 05

У ці травневі дні усе європейське співтовариство відзначає День Європи. Це свято - знак миру та єдності на континенті. Це те, до чого ми завжди прагнули, але за що сьогодні вимушені боротися.


09 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - У Нікополі двоє загиблих та стільки ж постраждалих Ворожа артилерія обірвала життя 62-річного чоловіка та жінки 65 років. З пораненнями чоловіки – 39 та 67 років.


08 05

Сьогодні у міськвиконкомі під головуванням заступника міського голови Ганни Відяєвої пройшло засідання комісії з питань захисту прав дитини. З метою забезпечення законних прав та інтересів дітей, комісією розглянуто ряд питань. Усі питання попередньо були детально опрацьовані фахівцями служби у справах дітей міськвиконкому. За результатами засідання були прийняті компетентні рішення.


08 05

Україна приєдналася до європейської традиції і цього року вперше відзначає 8 травня як День пам'яті та перемоги над нацизмом у Другій світовій війні 1939 -1945 році. Саме цього дня 79 років тому в Європі настали перші хвилини довгоочікуваного вистражданого миру, який наближали і українці, в тому числі наші земляки.


08 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Коротко про цей день. Перше – фронт. Бої там, де найбільш гаряче. Напрямки Покровський, Курахівський, Краматорський, Лиманський, Времівський, Купʼянський.


08 05

Дякую захисникам і захисницям, які трощать вороже залізяччя. На варті – вдень і вночі. Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак.


08 05

Сьогодні, у День пам'яті та перемоги, ми вшановуємо тих, хто у Другій світовій війні боровся з нацизмом та переміг його, а також усіх жертв тієї війни. Внесок українського народу у перемогу над нацизмом надзвичайно вагомий. Більше семи мільйонів наших співвітчизників воювали, а українська земля була одним з основних полів битв.


07 05

Сьогодні у міськвиконкомі відбулося пленарне засідання позачергової 53 сесії Покровської міської ради 8 скликання. Засідання розпочалося хвилиною мовчання, якою присутні вшанували пам'ять покровчан, всіх полеглих захисників та захисниць України, мирних громадян, котрі загинули внаслідок повномасштабного вторгнення російських окупантів. На сесії розглянули ряд важливих питань згідно порядку денного, з усіх прийнято відповідні рішення.


07 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Щойно провів засідання Ставки. Перше – це фронт. Доповідь Головкома – він був на передовій, безпосередньо у бригадах.


07 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - З артилерії агресор обстріляв Марганецьку громаду. Дронами-камікадзе вдарив по самому Нікополю та Мирівській громаді.