Всi новини, сторінка 10

11 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Коротко про цей день.


11 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Збили над областю 5 БпЛА. Два на Криворіжжі та один – у Павлоградському районі.


10 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Сьогодні – Харків, Харківщина. Багато питань для міста, для області.


10 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Використовуючи дрони та артилерію, вгатив по району ще 6 разів. Під ударом були Нікополь, Марганецька і Покровська сільська громади.


09 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Коротко про цей день.


09 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - По два у Дніпровському та Кам'янському районах. І ще один – у Криворізькому. Ввечері агресор атакував Нікопольщину.


08 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Головне за сьогодні. Фронт та захист наших міст.


08 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог бив дронами-камікадзе та артилерією. Вибухи лунали у Нікополі і Марганецькій громаді.


05 04

З початку війни у місті пройшло реєстрацію близько 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них більш як 3 тисячі - діти. В управлінні праці та соціального захисту здійснено прийом 260 осіб для отримання довідок та оформлення запитів справ в інші райони, надання консультацій, у тому числі внутрішньо переміщеним особам із зони бойових дій. Прийнято 88 заяв для здійснення перерахунків та призначень державних гарантій.


05 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Провів Ставку – передусім щодо виробництва та постачання дронів і РЕБ на цей рік.