Всi новини, сторінка 4

03 05

Світле Христове Воскресіння для мистецьких закладів культури  та освітніх осередків час, коли у творчості можна передати особливий настрій свята, яке дарує надію й любов. Віру у перемогу добра! Сьогодні, у час війни, ці слова набувають особливого сенсу, бо Україна бореться з силами зла заради мирного майбуття.


03 05

З початку війни у місті пройшло реєстрацію близько 13 тисяч внутрішньо переміщених осіб, з них більш як 3 тисячі - діти. В управлінні праці та соціального захисту здійснено прийом 220 осіб для отримання довідок та оформлення запитів справ в інші райони, надання консультацій, у тому числі внутрішньо переміщеним особам із зони бойових дій. Прийнято 106 заяв для здійснення перерахунків та призначень державних гарантій.


03 05

Підтримка, взаємодопомога й співпраця – про це масштабний проєкт ТитаниUA, який згуртовує та надихає. Ініціатором проєкту став голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. Це починання – на часі, бо для тих і про тих, хто боронить рідну землю, захищає її незалежність та суверенітет.


03 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Підсумки цього дня.


03 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Виникла пожежа, яку рятувальники вгамували. Минулося без жертв.


02 05

Психологічна допомога учасникам освітнього процесу — нагальна потреба в умовах викликів військового часу. Психологи та практичні психологи закладів освіти громади допомагають піклуватися про своє ментальне здоров'я здобувачам освіти, їхнім батькам та педагогам.


02 05

Будинок творчості дітей та юнацтва Покрова став осередком для талановитих дітей. Вони розкривають свій потенціал і дивують здібностями, досягаючи вагомих результатів на різноманітних творчих конкурсах. Перемоги надихають та доводять, наскільки важливо розвивати і підтримувати творчість юних дарувань.


02 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні день, присвячений нашій міжнародній роботі – тим результатам, які потрібні Україні у травні та червні.


02 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. -Три рази обстріляв район з важкої артилерії і РСЗВ. Й 9 – атакував дронами-камікадзе.


01 05

Ефективний формат спілкування з бізнесом та громадськістю