Всi новини, сторінка 9

24 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Хочу подякувати за цей день усім, хто справді все робить заради того, щоб життя зберігалося.


24 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог застосовував дрони-камікадзе різних типів та важку артилерію. Поцілив по райцентру, Мирівській і Марганецькій громадах.


23 04

З метою підвищення надійності електропостачання та попередження аварій в електричних мережах АТ «ДТЕК Дніпровські електромережі» 22.04.2024 -23.04.2024, 24.04.2024 - 26.04.2024


23 04

Сьогодні Всеукраїнський день психолога, для фахівців нашого міста це важлива дата, адже психологічна служба Покрова пройшла славний шлях становлення,  вже давно зарекомендувала себе як спільноту спеціалістів, що працюють над загальним завданням – вчасній, кваліфікованій та дієвій допомозі дітям.


23 04

28 квітня в Україні відзначають Всесвітній день охорони праці. Його запроваджено з метою привернення уваги суспільства, органів державної влади, суб’єктів господарювання до питань охорони праці, запобігання нещасним випадкам на виробництві та професійним захворюванням в Україні. Щороку Міжнародна організація праці (МОП) визначає тему (девіз) Всесвітнього дня охорони праці. Девіз Дня охорони праці у 2024 році – «Забезпечуємо безпечну та здорову працю вже зараз в умовах зміни


23 04

У Будинку творчості дітей та юнацтва вирує творче життя. Діти навчаються новому, вдосконалюють здобуте, натхненно втілюючи свої ідеї у різних напрямках.


23 04

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Бажаю здоров’я, шановні українці, українки! Сьогодні був дуже довгий день, більшість часу – саме військовим питанням.


Відповідно до розпорядження міського голови щодо скликання чергової 52 сесії Покровської міської ради 8 скликання свою роботу розпочинають профільні постійні комісії Покровської міської ради, на засіданнях яких будуть розглянуті проєкти рішень з різних напрямків діяльності: - комісія з питань соціального захисту населення та молодіжної політики, освіти та охорони здоров'я, культури та спорту (голова комісії Тетяна Сударєва); - комісія з питань безпеки і оборони, депутатської діяльності ті


23 04

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Ворог поцілив по місту FPV-дроном. І вгатив з важкої артилерії. Близько опівночі артобстріл пережила й Червоногригорівська громада, що на Нікопольщині.


22 04

Дніпропетровською обласною військовою адміністрацією розроблено путівник ветерана Піксель. В путівнику зібрана корисна та важлива інформація щодо шляху адаптації ветерана до мирного життя, за наступними напрямами