Всi новини, сторінка 3

14 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Коротко про цей день. Перше – доповіді Головкома та міністра оборони. Щодо ситуації на всіх напрямках, де найбільш зараз гаряче.


14 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - Підрозділи ПвК "Схід" знищили 4 шахеди. По одному – в Новомосковському та Кам'янському районах. І ще два – в Дніпровському.


«Про скликання чергової 54 сесії Покровської міської ради 8 скликання»


13 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Сьогодні головне – це, звичайно, питання фронту і нашої протидії російським операціям. Протягом дня вже були доповіді Головкома, розвідки, міністра внутрішніх справ.


12 05

Від душі вітаю  Вас з одним із найтепліших і душевних свят -  Днем Матері. Ми багато чим зобов’язані найдорожчим нашому серцю людям – мамам. Мама - найперше слово, яке залишається найважливішим до кінця життя…


10 05

Сьогодні відбулося позачергове засідання виконавчого комітету Покровської міської ради. На засіданні було розглянуто питання цивільного захисту, економіки та соціального спрямування. Проєкти рішень підготовлені профільними управліннями та відділами виконавчого комітету. Прийнято відповідні рішення.


10 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Головне за сьогодні.


10 05

Про це зранку повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Сергій Лисак. - По місту ворог вдарив п'ятьма безпілотниками. Зайнялося авто, пожежу рятувальники загасили. Пошкоджені будівлі двох приватних підприємств та магазин.


09 05

На цьому наголосив Президент України Володимир Зеленський у своєму зверненні. Дорогі українці, українки! Кілька важливих речей за цей день.


09 05

У ці травневі дні усе європейське співтовариство відзначає День Європи. Це свято - знак миру та єдності на континенті. Це те, до чого ми завжди прагнули, але за що сьогодні вимушені боротися.