Всi новини, сторінка 6

04 01

Вихованці Школи робототехніки вчаться працювати у команді, розвивають навички творчого мислення та отримують досвід створення власних проєктів. Гуртківці БТДЮ не вперше успішно беруть участь у Всеукраїнському конкурсі конструювання "LEGO WORLD". Ось і цього разу на їх чекав успіх.


01 01

Позашкільний заклад Покрова визнано переможцем у номінації “Громадська активність”. Така подія є вагомою для колективу, який в умовах воєнного часу успішно шукає нові підходи та професійні рішення. Представлення їх до нагородження відбулося за рекомендацією Обласного центру науково-технічної творчості та за поданням регіонального відділення Міжнародної асоціації позашкільної освіти.


29 12

Завершення календарного року — гарний привід підбити підсумки та змотивувати школярів для подальших досягнень. Вже не вперше управління освіти наприкінці грудня відзначає грамотами відмінників навчання, переможців олімпіад та навчальних конкурсів.


26 12

В рамках проєкту сертифікації вчителів, який розпочато чотири року тому, педагоги Покрова долучаються до зовнішнього оцінювання професійних компетентностей педагогічного працівника, що здійснюється шляхом незалежного тестування, самооцінювання та вивчення практичного досвіду роботи.


21 12

Біль Чорнобиля охоплює вже не одне покоління українців. 37 років, що минули після найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття не мають вести до забуття, а стати часом для висновків та усвідомлення масштабів людського подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС.


20 12

Гуртківці Будинку творчості дітей та юнацтва активно беруть участь у творчих онлайн-конкурсах та мають чергові здобутки.


18 12

Вихованці гуртка “Школа робототехніки” Будинку творчості дітей та юнацтва часто долучаються до різноманітних творчих проектів, дуже активні і допитливі, не бояться нових викликів та перешкод. Так, нещодавно взяли участь у цікавих конкурсах, які додали юним винахідникам нових знань, досвіду та натхнення до нових звершень. В нагороду за свої старання діти посіли призові місця та отримали відзнаки!


13 12

Творчі й креативні вихованці гімназії №4 Покрова взяли участь у Міжнародному двотуровому багатожанровому фестивалі-конкурсі  «ZLAGODA GOLD STAR» (за підтримки УРЯДУ РЕСПУБЛІКИ БОЛГАРІЯ), ЗАПОРІЖЖЯ-SOFIA та здобули перемоги!


07 12

Вже традиційно 7 грудня покровчанки долучаються до флешмобу, вшановуючи один з головних національних оберегів. Різного віку, роду занять, вони приєднуються до онлайн-марафону, бо всіх об’єднує тепло національного символу краси, жіночності — материнства. Війна лише підсилила значення свята: родинності, вірності – надії та любові.


05 12

25 листопада в Україні розпочалася міжнародна кампанія «16 днів активних дій проти гендерно зумовленого насильства». Акція стартувала у Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок, і завершується 10 грудня, у День прав людини. До масштабного просвітницького марафону долучився і Покров.