Всi новини, сторінка 8

18 10

Для фахівців інклюзивно-ресурсного центру міста це не просто слова. Бути поруч, допомагати і підтримувати – принцип роботи, котрий сьогодні, у час війни, набув особливого значення. Днями на базі  центру, в межах Всеукраїнської програми ментального здоров’я «Ти як?», пройшов арт-терапевтичний тренінг для  дітей з особливими освітніми потребами.


17 10

Творчий колектив Гімназії №4 не перестає дивувати та захоплювати покровчан своїми талантами і здобутками. Цьогоріч школа святкує поважний, 60-річний ювілей. Один з найстаріших закладів продовжує свою історію в учнях, які дарують рідній альма-матер свої перемоги.


16 10

З нагоди Національного дня дівчат у технологіях днями у Дніпрі відбулося урочисте нагородження переможців обласного фестивалю «Techno-Girls Dnipro». Серед переможців - ліцеїстки з Покрова. Разом з подарунками, вони отримали сертифікати на навчання у проєктній школі «Techno-Girls рулять!».


11 10

Залучення дітей до творчості — сьогодні це про підтримку і про “бути поруч”. Про те, аби засобами мистецтва покращити їхній емоційний стан. Гарні результати творчої діяльності мають вихованці Будинку творчості дітей та юнацтва.


10 10

Сьогодні - Всесвітній день психічного (ментального) здоров’я. Для покровчан це ще одна нагода підкреслити важливість піклування про свій внутрішній стан, ментальне та емоційне благополуччя. Що сьогодні особливо актуально. Війна, постійні повітряні тривоги, обстріли та негативні новини впливають на кожного українця.


06 10

Днями в рамках акції “Перемога надихає!” у Дніпрі відбувся фестиваль-конференція «Feel the rhythm of victory». До участі доєдналося понад 60 педагогів фізичної культури обласного центру та інших міст України. Усі вони продемонстрували власні вміння у найрізноманітніших видах спорту. Серед учасників - учитель фізкультури ліцею №5 Ольга Коровіна.


05 10

Навчальні  заклади Дніпропетровщини отримали понад  півтори тисячі  ноутбуків від  Фундації першої леді Олени Зеленської. Комп'ютери призначені для учнів 5-11 класів ліцеїв та гімназій.


04 10

Навчальний рік лише почався, а увага майбутніх абітурієнтів зосереджена на підготовці до Національного мультипредметного тестування та до його новацій. Про новації вже повідомило Міністерство освіти та науки України.


02 10

Гарним подарунком до професійного дня та ювілею навчального закладу для колективу гімназії №4 стали перемоги у міжнародних конкурсах. Педагоги яскраво відзначилися у Міжнародному конкурсі талантів “Євро осінь”.


29 09

Напередодні дня, який єднає усіх захисників і захисниць, школярі Покрова вшановували їхню мужність. Цьогоріч вперше цю важливу дати відзначаємо 1 жовтня, але незмінно разом з Днем козацтва та під Покровом Пресвятої Богородиці.